Blog laten schrijven

Een hogere omzet vanuit je luie stoel

Steeds meer ondernemers, bedrijven en organisaties doen het: een blog laten schrijven door een freelance blogger. Want waarom zelf uren zwoegen op iets wat je niet leuk vindt of waar je helemaal geen tijd voor hebt ? En dan ook nog met een mager zesje als resultaat. Die hogere omzet? Die loop je zo mis. Zonde, wat juist een zakelijke blog, oftewel bedrijfsblog, kan een ware klantenmagneet zijn


Een zakelijke blog of bedrijfsblog schrijven? Hoofdpijn!

Een zakelijke blog schrijven kan knap lastig zijn. Je bent niet de enige ondernemer of organisatie die verzucht: “Waar moet ik dan over schrijven, ik heb echt geen inspiratie!”. Of je weet wel wat je wilt vertellen, maar van het idee van bloggen, krijg je acute stress en rode vlekken. En dan moet dat ding ook nog scoren in Google. Joost mag weten hoe je dat voor elkaar krijgt.
En dus zit je jouw kostbare tijd te verdoen. Tijd die je beter kunt gebruiken om te doen waar jij goed in bent: mensen coachen, een yogales geven of een product in je winkel verkopen. Geld verdienen dus.

Oplossing: een blog laten schrijven

Hoe heerlijk zou het zijn als je vanuit je luie stoel jouw omzet kunt verhogen? Met een bedrijfsblog dat je wekelijks of maandelijks (of hoe vaak jij maar wilt) netjes in je mailbox krijgt? Een blog laten schrijven door een ervaren SEO-tekstschrijver is een slimme investering.
Ik ben de vaste blogger voor Recherchebureau Inquirendum en deze klant belde me na een maand enthousiast op: “Ik heb twee opdrachten binnengehaald met jouw laatste twee blogs!”. Acquisitie plegen of reclame maken was niet nodig. De twee offerte-aanvragen stoomden vanzelf binnen. Een groter bewijs dat een blog laten schrijven werkt, is er niet.

Nog niet helemaal overtuigd? In dit blog lees je hoe een bedrijfsblog jouw omzet kan verhogen.

Mijn aanpak

Wil je een blog laten schrijven? Dan wil je vast weten wat mijn aanpak is. Voordat ik ga schrijven doe ik altijd eerst een zoekwoordenonderzoek. Zo weet ik precies op welke zoekwoorden mensen vaak zoeken én hoe groot de concurrentie is. Op deze manier heeft jouw bedrijfsblog/zakelijke blog een goede kans om hoog in Google te scoren. Want dat is wat je wilt.

Ik lees me in het onderwerp in, maak gebruik van jouw input en schrijf een origineel blog waarin ik de zoekwoorden op een natuurlijke manier verwerk. Ook zorg ik voor links naar relevante pagina’s op jouw site. We willen tenslotte dat lezers contact opnemen en jouw product kopen of dienst afnemen.

Je krijgt dus een kant- en- klare tekst met:

  • een killer titel,
  • uitnodigende tussenkoppen,
  • slimme interne links
  • een sterke call to action
  • goede zoekwoorden

En dan… is het wachten op die eerste extra klant.

Deze opdrachtgever ging je onder andere voor:

Testimonial

Carina Eikenboom, eigenaar recherchebureau Inquirendum en Recherchedienst Nederland:


“Ik was op zoek naar een goede tekstschrijver met kennis in het politie/recherchewerk en die zijn er niet zoveel! Gelukkig ben ik toen in contact gebracht met Kim. Kim weet wat ik wil en verwoordt goed wat ik bedoel. En dat is in mijn werk erg belangrijk. Ze heeft geweldige webteksten geschreven waar ik heel erg blij mee ben en schrijft nu ook mijn maandelijkse blogs. Ook dat voelt ze feilloos aan en pikt er iedere keer weer goede onderwerpen uit. Zoek je een goede tekstschrijfster en/of blogger, dan moet je bij Kim zijn!” 

Ook een blog laten schrijven?

Wil je ook een blog laten schrijven? Je omzet verhogen en je dienstverlening verbeteren? Dan is ervaren blogger inhuren een topidee.

Neem gerust contact op.