SEO-teksten laten schrijven

Maak klanten van jouw bezoekers

Je hebt uren gezwoegd en nog steeds ben je niet tevreden. De livegang van je website is al tig keer uitgesteld, want die teksten willen maar niet lukken. Of je hebt je site maanden terug vol trots gelanceerd, maar helaas is Google er wat minder enthousiast over. Bijna niemand vindt jouw site. En die paar spoorzoekers die het wel lukt: kijken kijken, maar niet ‘kopen’. Kortom: frustratie!
Gelukkig heb je zelf de oplossing al bedacht: SEO-teksten laten schrijven door een ervaren SEO-tekstschrijver. Ik zeg: goed idee! Laten we samen aan de slag gaan.


Wie ben jij?

Je bent zzp’er, een bedrijf of organisatie in de groene/duurzame branche. Je verkoopt een geweldig product of biedt een waardevolle dienst aan waar jij de wereld een fijner plekje van maakt. Je weet wie jouw potentiële klanten zijn, welk probleem jij voor ze kunt oplossen en hoe je dat doet. Mooi, stap 1 is dus gezet. Nu nog zorgen dat jij die klanten ook binnenhaalt via je website. Daar ga ik je bij helpen.

Stappenplan

Zo pakken we het samen aan:

 • Tijdens een gratis intakegesprek vraag ik je het hemd van je lijf
 • Samen krijgen we helder at jouw bedrijf of organisatie uniek maakt
 • We bepalen wat voor sfeer je site moet uitstralen
 • Je krijgt van mij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek
 • Ik doe een voorstel voor de menu-indeling van je site

SEO-webteksten: de ingrediënten

Kun je je vinden in de zoekwoorden en de menu-deling die ik heb voorgesteld? Dan is het tijd voor het echte werk: jouw SEO-teksten laten schrijven. Elke tekst voor jouw site bevat:

 • Zoekwoorden met een hoog zoekvolume en lage concurrentie
 • Aansprekende titel en tussenkoppen
 • Metatitle
 • Metadescription
 • Interne links
 • Een sterke call to action

Ik doe niet aan zoekwoordje proppen. Daar zit niemand op te wachten. Wat je krijgt is een tekst die leest als een trein en die ervoor zorgt dat jouw bezoeker op die trein stapt

Wat bied ik nog meer?

Heb je al een bestaande website en wil je mij nieuwe SEO-teksten laten schrijven of jouw huidige teksten laten herschrijven? Dan bied ik jou een leuk extraatje: een gratis positiecheck. Per zoekwoord zie je op welke positie in Google je website nu staat.

Ben je er lekker vroeg bij en heb je nog geen website? Geen idee wie je moet inhuren om je site straks te bouwen? Ik werk samen met een webbouwer voor wie SEO geen geheimen kent. En dat is belangrijk want ook de techniek van jouw site draagt bij aan je positie in Google. Is je website gebruiksvriendelijk, wordt hij snel geladen en werkt hij ook op een mobiele telefoon? Hebben je afbeeldingen de juiste zoekwoorden als bestandsnaam?

Ook het ontwerp van een logo en mooie, persoonlijke foto’s voor je site kan ik voor je laten verzorgen door echte professionals. Scheelt je een hoop tijd.

Deze klant ging je onder andere voor:

Testimonial

Laura Leeuwis, secretaris Stichting Duurzaam Waterland:

“Wij maken vanuit Stichting Duurzaam Waterland frequent gebruik van de diensten van Kim(tikt). Kim is fijn om mee samen te werken, heeft aan een half woord genoeg om de kern op te pikken en maakt er in haar eigen woorden een goed geheel van. Ze heeft veel kennis van natuur en duurzaamheid. Kim werkt snel, accuraat en het contact verloopt heel plezierig. Aanrader!

Ook SEO-teksten laten schrijven?

Ben je klaar voor een website die veel bezoekers trekt en van die bezoekers ook enthousiaste klanten maakt? Een site die jouw omzet verhoogt en tegelijkertijd de wereld mooier maakt? Laten we dat varkentje wassen.

Neem nu contact op, dan kunnen we kennismaken.