SEO-teksten laten schrijven

Maak klanten van jouw bezoekers

Vol trots lanceerde je jouw website. Wat issie mooi! Helaas is ome Google er wat minder enthousiast over. Bijna niemand vindt jouw site. En die paar spoorzoekers die het wel lukt: kijken kijken, maar niet ‘kopen’. Daar gaat je gedroomde omzet. Kortom: frustratie! Gelukkig heb je zelf de oplossing al bedacht: SEO-teksten laten schrijven door een ervaren SEO-tekstschrijver. Ik zeg: goed idee! Laten we samen aan de slag gaan.

Wie ben jij?

Je bent zzp’er. Je verkoopt een geweldig product of biedt een waardevolle dienst aan. Daar ben je van overtuigd. Je weet wie jouw potentiële klanten zijn, welk probleem jij voor ze kunt oplossen en hoe je dat doet. Mooi, stap 1 is dus gezet.

Helaas blijft het daarbij. Soms komt er een verdwaalde offerte-aanvraag binnen of een bestelling in je webshop. Maar daar kun je niet van leven. Het lukt je maar niet om jouw site echt te laten verkopen.

Zo ging het bij mij

Ik herken bovenstaand scenario helemaal. Toen ik in 2013 startte, schreef ik als tekstschrijver uiteraard mijn eigen webteksten (van SEO had ik nog nooit gehoord). Trots dat ik was toen mijn site online ging. Iedereen vond ‘m geweldig mooi en ik natuurlijk ook. Maar voor mooi koop je niets, ontdekte ik al snel. Waar bleven die offerteaanvragen?

En toen deed ik dit

Ik verdiepte me in SEO; volgde een training bij een SEO-goeroe en vrat boeken en blogs over zoekmachine-optimalisatie en conversie. Ook ging ik bij een collega in de leer die me SEO-webteksten liet schrijven voor haar klanten. De kennis die ik vervolgens had over SEO-teksten laten schrijven, paste ik toe op mijn eigen site. En drommels het werkte!

Ondertussen sta ik gemiddeld met zo’n 7/8 webpagina’s in de top 10 van Google en mijn conversie neemt met de dag toe (ik blijf namelijk gewoon bijleren).

Ik geef je hierbij nog wat gratis simpele tips om je online conversie te verhogen. 

SEO-teksten laten schrijven werkt

Ik kan dus met volle overtuiging zeggen: SEO-teksten laten schrijven werkt. En het is helemaal niet zo lastig. Ik ben het levende bewijs. Elke dag dat je hiermee wacht, loop je omzet mis. Laten we dus snel aan de slag gaan en zorgen dat jij die klanten ook binnenhaalt via je website of webshop.

Dit is mijn stappenplan:

 • Tijdens een gratis intakegesprek vraag ik je het hemd van je lijf
 • Samen krijgen we helder wat jouw bedrijf of organisatie uniek maakt
 • We bepalen wat voor sfeer je site moet uitstralen
 • Je krijgt van mij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek
 • Ik doe een voorstel voor de menu-indeling van je site

SEO-webteksten: de ingrediënten

Kun je je vinden in de zoekwoorden en de menu-deling die ik heb voorgesteld? Dan is het tijd voor het echte werk: jouw SEO-teksten laten schrijven. Elke tekst voor jouw site bevat:

 • Zoekwoorden met een hoog zoekvolume en lage concurrentie
 • Aansprekende titel en tussenkoppen
 • Metatitle en metadescription
 • Interne links
 • Sterke call to action
 • En het belangrijkste: steengoede content

SEO-teksten laten schrijven die overtuigen

Ik doe niet aan zoekwoordje proppen. Daar zit niemand op te wachten. Wat je krijgt zijn SEO-webteksten die lezen als een trein en die ervoor zorgen dat jouw bezoekers op die trein stappen. Ik gebruik daarvoor slimme technieken uit de psychologie en neuromarketing. Technieken waarmee ik bezoekers van jouw website onbewust trigger om klant te worden. Wees gerust: we gaan niet schreeuwen op je site. Het blijft een site in jouw persoonlijke stijl.

Ook die hogere omzet?

Ben je klaar voor een website die veel bezoekers trekt en die van bezoekers ook enthousiaste klanten maakt? Een site waarbij je geen omzet misloopt, maar die juist jouw omzet verhoogt? Laten we dat varkentje wassen.

Deze klant ging je onder andere voor:

Carina Eikenboom, eigenaar recherchebureau Inquirendum en Recherchedienst Nederland:

“Kim weet wat ik wil en verwoordt goed wat ik bedoel. En dat is in mijn werk erg belangrijk. Ze heeft geweldige webteksten geschreven waar ik heel erg blij mee ben en schrijft nu ook mijn maandelijkse blogs. Ook dat voelt ze feilloos aan en pikt er iedere keer weer goede onderwerpen uit. Zoek je een goede SEO-tekstschrijfster en/of blogger, dan moet je bij Kim zijn!” 

Neem nu contact op, dan kunnen we kennismaken.

Geen zzp’er maar stichting of maatschappelijke organisatie? Dan help ik je ook graag!

fotocredit