Blogger inhuren

Een blogger inhuren? Iemand die veel ervaring heeft met het schrijven van zowel persoonlijke als zakelijke blogs? Iemand die bruist van de ideeën en voor elk onderwerp een originele insteek verzint? Tekstbureau KimTikt zorgt ervoor dat jouw bedrijf of onderneming een ijzersterke blog op maat krijgt. In welke branche je ook werkzaam bent.

Een blogger inhuren levert geld op

Een doorgewinterde freelance blogger inhuren kan je veel tijd en geld besparen. Sterker nog, het kan je geld opleveren! Een bedrijfsblog is een mooie manier om jouw kennis en kunde te laten zien én jouw product of dienst aan de man te brengen. Een blog laten schrijven kan je omzet flink verhogen. Als je tenminste een goede inhuurt. Waar moet je op letten?

Freelance blogger gezocht? Let op!

Als je een blogger gaat inhuren, is het belangrijk te weten wat je precies krijgt. Heeft de blogger verstand van SEO-teksten? Levert hij/zij een kale tekst of krijg je suggesties voor interne links, een metatitle en metadescription?

Bij tekstbureau KimTikt krijg je een volledig verzorgde blog, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Met een prikkelende titel, tussenkoppen, interne links naar je site, een metatitle en een metadescription. Uiteraard doe ik altijd eerst een zoekwoordenonderzoek zodat jouw blog zo hoog mogelijk scoort in Google.

Mijn opdrachtgevers

Ik schreef blogs voor:

  • 365 dagen succesvol
  • Recherchebureau Inquirendum
  • Recherchedienst Nederland
  • Search Result via Content Collective
  • BMC Internetmarketing
  • Mediaforta B.V.

Sinds 2023 schrijf ik uitsluitend nog voor de groene en duurzame sector.

Blogger inhuren?

Wil je ook een blogger inhuren? Je bereik online uitbreiden en je omzet verhogen? Zoek niet langer en huur tekstbureau KimTikt in. Wil je mij eenmalig als freelance blogger inzetten? Of juist wekelijks of maandelijks? Alles is mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mijn tarief vind je op de tarieven-pagina.


Blogger inhuren