Freelance eindredacteur
Freelance eindredacteur gezocht?

Freelance eindredacteur

Freelance eindredacteur gezocht? Iemand met jarenlange ervaring als eindredacteur, in zowel vaste dienst als freelance? Je eigen tekst redigeren is een praktisch onmogelijke klus. Laat tekstbureau KimTikt er met een frisse blik naar kijken en bespaar jezelf tijd én een hoop frustratie.

Wat doe ik als freelance eindredacteur voor jou?

Als freelance eindredacteur redigeer ik teksten in allerlei soorten en maten: van webteksten tot artikelen in magazines en complete boeken.

Deadline? Geen stress!

Als freelance eindredacteur weet ik hoe belangrijk deadlines kunnen zijn. Die website moet online of dat magazine naar de drukker. Spreken we een strakke deadline af, dan kun je erop vertrouwen dat ik me daaraan houd. Sterker nog: meestal ontvang je het eindresultaat zelfs wat eerder. Weg stress!

Opdrachtgevers

Naast mijn jarenlange ervaring als eindredacteur bij Politie Midden-Nederland, heb ik als freelance eindredacteur voor opdrachtgevers in allerlei branches gewerkt:

Freelance eindredacteur gezocht?

Heb jij ook een of meerdere teksten waar de kam doorheen moet? Waarmee je al een aardig eind op weg bent, maar die nog net wat beter kunnen? Huur dan een freelance eindredacteur in die van jouw eerste versie een dijk van een definitieve tekst maakt. Zodat je jouw tekst met een gerust hart online kunt zetten of naar de vormgever of drukker kunt sturen. Je kunt me ook inhuren als interim eindredacteur.

Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Deel