Freelance tekstschrijver

Freelance tekstschrijver gezocht? Iemand die goed naar je wensen luistert en kritisch meedenkt? Die precies weet wat voor tekst jij als ondernemer, bedrijf of organisatie nodig hebt om je doel te bereiken? Die de juiste snaar bij lezers weet te raken? Een tekstschrijver die pas tevreden is als jij dat bent? Dan zit je bij tekstbureau KimTikt aan het goede adres.

Allround freelance tekstschrijver

Ik werk als freelance tekstschrijver voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers en verschillende doelgroepen. Van grote bedrijven tot zzp’ers en van kinderen tot volwassenen. Wat voor teksten je ook nodig hebt, Tekstbureau KimTikt schrijft ze voor je. Stop dus met het uren zwoegen op een tekst, waar je uiteindelijk nog niet tevreden over bent. Zonde van de energie en tijd. Die kun je beter steken in de dingen waar jij goed in bent.

Een tekst die zijn werk doet

Wil je een tekst die doet wat hij moet doen? Meer aankopen in jouw webschop? Hogere bezoekersaantallen op jouw event? Meer reacties op de artikelen in jouw magazine? Huur dan een ervaren freelance tekstschrijver in. Je kunt bij mij terecht voor:

Freelance tekstschrijver gezocht?

Op zoek naar een sterke tekst die staat als een huis? Geschreven door een ervaren freelance tekstschrijver? Neem dan nu contact op of vraag een offerte aan. Staat jouw gewenste tekst hier niet bij? Geen probleem. Uiteraard kun je tekstbureau KimTikt ook voor andere teksten inhuren.


Freelance tekstschrijver Kim Nelissen aan het werk.
Digitale nieuwsbrief SOS Simple Other Solutions