https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2018/01/Liefke-Magazine-eindredactie-.jpg
https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2018/01/Liefke-Magazine-eindredactie-4.jpg

Categorie: Werk

01.01.2019

Freelance eindredacteur magazines

Als freelance eindredacteur verzorg ik de eindredactie voor verschillende papieren en digitale magazines.

Simon Lévelt magazine

Hoe leuk is het als je als koffie- en theegekkie het magazine van Simon Lévelt mag redigeren? Het magazine Oogst ligt in alle Simon Lévelt-vestigingen en je krijgt het gratis bij je online bestelling.

Freelance eindredacteur magazines

Ik heb de eindredactie van de wintereditie 2019 verzorgd en de teksten flink onder handen genomen. Gekeken naar structuur, zinsopbouw, koppen- en tussenkoppen en taal- en spelfouten. En ondertussen genoten van de mooie verhalen.

 

LIEFKE Magazine

Samen met drie anderen verzorgde ik een half jaar lang de eindredactie van het nieuwe blad LIEFKE Magazine. Een prachtig, papieren magazine over eenvoud, natuur en rust.

Liefke Magazine eindredactie

Elke editie redigeerde ik 5 artikelen en zorgde dat ze waren geschreven volgens de richtlijnen van de stijlgids die ik mede ontwikkeld heb. Ook schrapte ik flink en keek met een scherp oog naar structuur, zinsopbouw en taal- en spelfouten.

 

Glossy Veerkrachtfabriek

Voor de Veerkrachtfabriek, een project van de Stichting Anoiksis, heb ik als freelance eindredacteur de eenmalige glossy ‘Veerkracht’ geredigeerd. De achttien mensen die eraan meewerkten, kregen ieder een gepersonaliseerde editie. De glossy is gemaakt in het kader van de ‘Week van de psychiatrie’ (23-29 maart 2015).

Eindredactie Glossy Veerkracht

De Veerkrachtfabriek is een collectief van mensen met een psychische aandoening en zet zich in om de beeldvorming over mensen met een psychische aandoening positief te veranderen.

Stek Magazine

Ik ben een tijdlang de vaste vervangende eindredacteur geweest van het online woonmagazine ‘Stek Magazine’. Elke 6 weken verschijnt een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijken en interieurtips.

Freelance eindredacteur

Ook een ervaren freelance eindredacteur inhuren?

Ben jij ook op zoek naar een enthousiaste freelance eindredacteur voor jouw magazine? Iemand met jaren ervaring als eindredacteur? Iemand die niet bang is om flink te schrappen, verplaatsen en verbeteren? Neem dan contact op.

<

Reacties

Reacties zijn gesloten.