https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2018/06/jaarverslag-maken-.png
https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2018/06/Jaarverslag-maken-1.png

Categorie: Werk

12.06.2018

Jaarverslag laten maken? Kies voor vlot en krachtig

Steeds meer organisaties besteden een jaarverslag maken uit. En dat is niet gek. Het is een helse klus om al die droge cijfertjes en resultaten van een heel jaar op een vlotte en krachtige manier neer te pennen. Voor een professionele tekstschrijver is dit een stuk makkelijker. Juist omdat je niet vergroeid bent met de materie waar je over schrijft.

In 2018 mocht ik voor twee prachtige organisaties het jaarverslag 2017 schrijven: Slachtofferhulp Nederland en de Landelijke Eenheid van de politie.

Jaarverslag Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland koos dit jaar voor het eerst voor een andere aanpak: geen ellenlange teksten, maar korte en krachtige teksten van ongeveer 150-200 woorden per thema met veel beeld. Een geweldig leuke uitdaging om van de uitgebreide aangeleverde informatie korte teksten te schrijven die de lading dekken. Ik liet een zeer tevreden opdrachtgever achter met een vlot geschreven jaarverslag.

Jaarverslag Landelijke Eenheid politie

Ook de politie besloot het jaarverslag te laten maken door een tekstschrijver. Ze wilden het dit jaar lekker kort houden. Voor het Jaarverslag 2017 Landelijke Eenheid kreeg ik algemene input en heb ik daarnaast 16 interviews gehouden met betrokken werknemers. Geen droge informatie, maar in 200 woorden per casus de verhalen achter de cijfers. Verhalen van echte mensen. Iets waar ik zelf ook gek op ben. Een mooi compliment als de directie nauwelijks opmerkingen heeft. Daar doe ik het voor als tekstschrijver.

Stop met worstelen en laat mij tikken

Hik jij ook tegen het maken van het jaarverslag van jouw organisatie of bedrijf aan? Bespaar jezelf een hoop tijd en stress en laat het schrijven door een professionele tekstschrijver. Neem nu contact op, dan kijken we wat ik voor jou kan betekenen.

>
<

Reacties

Reacties zijn gesloten.