https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2015/05/Persoonlijke-blogs-1.png
https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2015/06/Bloggen-1-e1434982514657.jpg

Categorie: Werk

31.05.2018

Persoonlijke blogs: voor herkenbare verhalen met zelfspot

Een vriendin vond vier jaar geleden dat ik echt moest bloggen voor Content Collective, een netwerk van contentprofessionals en inhoudelijke specialisten die samen tien online magazines maken. ‘Waarom niet’ dacht ik. En het bleek ontzettend leuk.

Content Collective: persoonlijke blogs die je doen grinniken

Als blogger schrijf ik over mijn dagelijkse leven als veertiger in de stad. Over hoe het is om voor het eerst in je leven samen te hebben gewoond. Wat voor rare snuiters ik in de sportschool tegenkom. En over hoe ik me vol overgave stort op het moestuinieren in mijn minituin. Benieuwd naar mijn blogs? Je kunt ze lezen op mijn website maar ook op UrbanChicksListicle en Smakelijke verhalen. 

Weten wat de chef van Content Collective van mijn werk vindt? Lees haar testimonial.

365 Dagen Succesvol: blogs over serieuze onderwerpen, geschreven met een knipoog

Toen er een vacature bij 365 Dagen Succesvol was voor “contenthelden” heb ik meteen gereageerd. Uit meer dan 300 reacties werd ik gekozen en mocht ik twee proefblogs schrijven. Die sloegen aan en ondertussen heb ik al verschillende persoonlijke blogs geschreven. Over burn-out en mantelzorg, maar ook over het gelukkig maken van anderen en de fear of missing out. Serieuze onderwerpen, waar veel mensen zich in herkennen. Maar wel altijd geschreven met de nodige dosis humor en zelfspot. Vanaf oktober 2018 ga ik deel uitmaken van het vaste team bloggers.

GRN_United

De oprichtster van de website GRN_United.nl benaderde mij met de vraag of ik een van de vaste bloggers wilde worden voor hun platform over duurzaamheid. Dit naar aanleiding van mijn project ‘Moesmeisje’, waar ik mensen in de stad inspireer om ook zelf groenten te verbouwen op een klein stukje grond of op hun balkon. Elke maand schrijf ik een persoonlijk blog met tips over moestuinieren in de stad.

Persoonlijke blogger nodig?

Ook op zoek naar een persoonlijke blogger? Iemand die kwetsbaar durft te zijn, maar niet vies is van zelfspot? Neem contact op!

>
<

Reacties

Reacties zijn gesloten.