https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2016/12/SEO-webteksten_-Portfolio-KimTikt-.png
https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2016/12/SEO-webteksten-1--e1481994215172.jpg

Categorie: Werk

17.10.2018

SEO webteksten voor zzp’ers: maak van jouw site een verkoper

Ik heb voor tientallen zzp’ers in allerlei branches SEO webteksten geschreven: van loopbaancoach tot eigenaar van een woonwinkel.

Een ding hebben al deze zzp’ers gemeen: ze bieden een prachtig product of waardevolle dienst aan, maar het lukt ze niet die via hun site te verkopen. En dat is jammer!

Goede webteksten werken

Een goede website is een essentieel onderdeel van je bedrijfsplan. Waarom? Omdat een goede website aardig wat extra omzet kan opleveren.¬†Voor zzp’ers gemiddeld meer dan 20.000 euro op jaarbasis. Geen kattenpis. Gelukkig realiseren steeds meer zzp’ers dat investeren in hun website dus geen geld kost, maar juist centen oplevert.

Voor deze zzp’ers schreef ik seo webteksten

Ik heb ondertussen tientallen zzp’ers aan teksten voor hun website geholpen. Webteksten die seo-proof zijn, maar altijd in hun persoonlijke stijl geschreven. Want als zpp’er wil je een authentieke site, die uitstraalt wie jij bent en waar je voor staat. Enkele voorbeelden:

Ook goede teksten voor jouw site?

Wil je ook beter scoren in Google met jouw website? Meer bezoekers en meer aankopen in je webshop of aanmeldingen voor jouw nieuwsbrief? Laat dan SEO webteksten schrijven door een ervaren SEO tekstschrijver.

>
<

Reacties

Reacties zijn gesloten.