https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2017/04/Website-teksten-herschrijven-.png
https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2017/04/Website-teksten-herschrijven-1.png

Categorie: Werk

09.04.2016

Website teksten herschrijven

Steeds meer ondernemers of organisaties met een eigen website hebben eerst zelf hun webteksten geschreven. Ze hebben er vaak uren op zitten zwoegen. Tevreden over het eindresultaat zijn ze echter niet. Logisch, want webteksten schrijven is een vak. Uiteindelijk komen velen gelukkig terecht bij een tekstschrijver die ervaring heeft met website teksten (her)schrijven.

Opdrachtgevers

Tekstbureau KimTikt heeft voor verschillende opdrachtgevers webteksten geredigeerd:

Al deze opdrachtgevers hadden een ding gemeen: ze waren niet blij met hun huidige webteksten. Ze sprankelden niet en waren niet persoonlijk genoeg. De conversie was laag. Kortom: nietszeggende teksten zonder ziel. Door een uitvoerige intake en het stellen van veel vragen, leerde ik de opdrachtgever goed kennen. Op deze manier is het mij gelukt om de bestaande webteksten om te zetten naar sterke webteksten met een persoonlijke tint.

Laat mij jouw website teksten herschrijven

Ook op zoek naar een creatieve tekstschrijver? Iemand die ruime ervaring heeft met website teksten herschrijven? Die webteksten (her)schrijft waarin jij jezelf als persoon herkent? Helemaal in jouw unieke stijl? Met een hoge conversie? Neem dan contact op met tekstbureau KimTikt.

>
<

Reacties

Reacties zijn gesloten.