https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2015/09/Commerciele-blogs-.jpg
https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2015/09/Solliciteren.jpg

Categorie: Werk

05.10.2018

Zakelijke blogs

Steeds meer bedrijven en zzp’ers zien in dat bloggen een goede manier is om klanten te trekken. Maar niet iedereen is van nature een ster in schrijven en bloggen. Gelukkig kun je ook gewoon iemand inhuren om zakelijke blogs te schrijven.

Dat een bedrijfsblog goed voor je omzet is, heeft een van mijn eerste blogklanten al snel mogen ervaren. Recherchebureau Inquirendum haalde met twee zakelijke blogs die ik voor haar schreef een aantal grote opdrachten binnen. Zelf trek ik via mijn blogs ook regelmatig nieuwe klanten aan. Een beter bewijs dat het werkt, is er niet toch?

Ondertussen blog(de) ik voor meerdere opdrachtgevers:

Voor de meeste blogs bedenk ik zelf de onderwerpen en de insteek, gebaseerd op uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ik zorg dus dat een blog geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Goede zakelijke blogs nodig ?

Wil je ook hoger eindigen in de zoekresultaten van Google? Meer bezoekers en meer conversie op je website? Laat dan zakelijke blogs schrijven door een creatieve, ervaren zakelijk blogger. Je kunt een blog-abonnement afsluiten, maar ook eenmalig een zakelijk blog laten schrijven. Net wat jij wilt.

Tarief

Het tarief voor een zakelijk blog is afhankelijk van de lengte en de input die ik van jou als opdrachtgever ontvang. Je kunt rekenen op €80-125, inclusief zoekwoordenonderzoek.

Uiteraard is het ook mogelijk om SEO-teksten voor je website te laten schrijven. Het zoekwoorden-onderzoek kan ik voor je doen. Neem contact op!

>
<

Reacties

Reacties zijn gesloten.