https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2015/06/Interviews-wijkmagazine-Mens-en-Wijk-.jpg
https://www.kimtikt.nl/wp-content/uploads/2015/06/Interviews-wijkmagazine-Mens-en-Wijk-1-.jpg

Categorie: Werk

24.02.2017

Interviews wijkmagazine en wijkbrief

Ik vind het ontzettend leuk om als tekstschrijver in Utrecht over de inwoners van mijn eigen stad te schrijven.

Portret op West

Voor Gemeente Utrecht schrijf ik het portret op West; een serie portretten over inwoners van de wijk West (waar ik zelf ook woon). De portretten worden geplaatst in de maandelijkse nieuwsbrief die wijkbureau West verstuurd. Ontzettend leuk om op deze manier meer over mijn eigen buurtgenoten te weten te komen.

Ook ben ik voor Gemeente Utrecht bezig met het interviewen van zogenaamde ‘stadsmakers veiligheid’l bewoners die zich vrijwillig inzetten voor de veiligheid in Utrecht stad. Deze interviews worden gebruikt in nieuwsbrieven, maar ook op billboards en andere campagne-uitingen.

Wijkmagazine Utrecht Noordoost

Ik heb 2 jaar lang als redacteur gewerkt voor het wijkmagazine Mens en Wijk. Dit gratis magazine valt elk kwartaal bij 16.000 inwoners van Utrecht Noordoost op de mat. Ik heb twee rubrieken bedacht (‘Koken met’ en ‘de Favoriete plek van’) waarin ik wijkbewoners interview en op de foto zet. Daarnaast schreef ik losse artikelen, zoals dit interview met twee digital nomads. Een prachtige manier om de noordoostkant van de stad goed te leren kennen.

Interviews wijkmagazine Mens en Wijk

Weten wat de hoofdredacteur van Mens en Wijk van mijn werk vindt? Lees dan de testimonial van Puck ‘t Hart.

Interviewer gezocht?

Wil jij ook bijzondere artikelen, gebaseerd op interviews, in jouw magazine? Schakel mij dan in als interviewer. Neem vrijblijvend contact op!

>
<

Reacties

Reacties zijn gesloten.