Freelance tekstschrijver tarieven
Freelance tekstschrijver Kim Nelissen aan het werk.

Tarieven tekstschrijver KimTikt

“Tarieven tekstschrijver”. Als je daarop googlet vind je totaal verschillende uurtarieven. Logisch, want de kwaliteit en ervaring van tekstschrijvers loopt enorm uiteen.

Dit krijg je van mij

Wil je als ondernemer, bedrijf of organisatie een ervaren tekstschrijver inhuren? Iemand die kwaliteit levert, zich constant bijschoolt en pas tevreden is als jij dat als klant bent? Iemand die snel werkt, betrouwbaar is en zich aan de deadline houdt? Dan ben je bij Tekstbureau KimTikt aan het juiste adres.

Tarieven tekstschrijver KimTikt

Uiteraard wil je weten of mijn tarieven binnen jouw budget vallen. Daarom zet ik mijn tarief gewoon op mijn website. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Heb je een grotere of langlopende klus met meerdere teksten? Vraag dan een offerte aan en ontvang een totaalprijs.

-75,- per uur voor zzp’ers, MKB en non-profitorganisaties

-85,- per uur voor grote bedrijven en overheidsinstellingen.

Spoed?

Heb je met spoed een tekst nodig? Bijvoorbeeld diezelfde of de volgende dag? Dan rekent tekstbureau KimTikt een toeslag van €5 p/u.

Overleg altijd mogelijk

Bovenstaande tarieven zijn een prijsindicatie. In overleg kan het tarief afwijken. Neem gerust contact op en laat weten wat je wensen en mogelijkheden zijn.

Vraag offerte aan

Deel