Tekstcorrectie

Tekstcorrectie is vaak geen overbodige luxe. Je kunt je eigen tekst vijf keer lezen, maar wedden dat er nog steeds slordige typ- of tikfouten in staan? Fouten waar je keer op keer overheen leest? Ook ik als tekstschrijver laat de teksten op mijn website even lezen aan een collega. En ja, er zitten altijd nog kleine fouten in. Dat heeft niets te maken met ervaring of je kwaliteit als tekstschrijver. Mensen zijn nou eenmaal geen robots, ook tekstschrijvers niet.

Laat jouw tekst corrigeren

Zonde om je tekst zonder tekstcorrectie online te zetten of te laten afdrukken. Fouten leiden de lezer namelijk af van wat jij wilt vertellen. Ook zorgt een tekst met fouten voor minder vertrouwen in jou als ondernemer, bedrijf of organisatie. En dat is jammer, want zo loop je klanten mis. Schakel dus altijd een ervaren tekstcorrector in.

Tekstbureau KimTikt doet onder andere de tekstcorrectie van:

  • Flyers en folders van Studio S & H
  • Boeken
  • Nieuwsbrieven

Tekstcorrectie nodig?

Wil je zeker weten dat er geen slordige fouten in je tekst zitten? Laat tekstbureau KimTikt dan de tekstcorrectie doen. Zo kun je jouw tekst met een gerust hart laten drukken of op het web plaatsen. Staat jouw tekst er niet bij? Geen probleem. Ik corrigeer alle soorten teksten.

Ben je op zoek naar iemand die jouw tekst redigeert? Ook daarvoor kun je tekstbureau KimTikt inschakelen.


Vormgeving
Tekstcorrectie boek