teksten laten schrijven
Teksten laten schrijven

Teksten laten schrijven:

tik nu jouw overtuigende tekst op de kop

Wat jouw doel ook is, ik tik steengoede teksten voor jou. Bijvoorbeeld voor een betere positie van je website in Google, meer lezers voor jouw magazine of vaker bestellingen in je webshop. Maar ook als je kinderen boeiende dingen wilt leren. Jouw teksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver scheelt je tijd én hoogstwaarschijnlijk een bak met frustratie.

Diensten

Waar kun je mij allemaal voor aan mijn mouw trekken? Nou, voor een heleboel:

Hoe doe ik dat?

Ik doe mijn werk grondig en ben pas tevreden als jij dat ook bent. We gaan tenslotte voor teksten die hun werk doen.

Als nieuwsgierige en doortastende tekstschrijver vuur ik tijdens een gratis intake allerlei vragen op je af (ja dat zijn er soms aardig wat, dus wees voorbereid;-)). Wie ben jij, waar sta je voor, wat maakt jou zo uniek, wie zijn jouw ideale klanten en wat voor probleem los jij voor ze op?

Meedenken

Daarna schrijf ik voor jou een originele tekst op maat, wie je doelgroep ook is en welke persoonlijke stijl je ook hebt. Oh ja, ik ben ook niet te beroerd om (soms ongevraagd) met je mee te denken over de vormgeving/structuur van jouw website.

Branches

Ik heb zo mijn voorkeuren. De branches waar ik graag voor schrijf:

Staat jouw branche hier niet tussen? Niets aan de hand. Ik ben altijd in voor verrassingen.

Meer dan teksten laten schrijven: samenwerkingen

Als tekstschrijver kun jij mij niet alleen teksten laten schrijven. Ik help je ook graag op weg met andere zaken. Ik werk samen met verschillende professionals uit andere vakgebieden. Sprekende foto’s voor je website of magazine? Een krachtige bedrijfsfilm? Een opgemaakte flyer of folder? Ik kan het zo voor je regelen. Scheelt jou een hoop tijd en gedoe.

Doorverwijzen

Heb ik een keer geen tijd voor jouw tekst? Of ligt het mij niet helemaal. Geen man overboord. Ik werk standaard samen met een aantal andere ervaren tekstschrijvers. Ik verwijs je met alle liefde door als ik denk dat zij jou wel kunnen helpen.

Aan de slag!

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Tik dan nu jouw overtuigende tekst(en) op de kop en vraag een offerte aan. Eerst meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

 

Vraag offerte aan

Deel