Tekstschrijver in Utrecht nodig? Leuk!

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Utrecht? Niet omgeving Utrecht, maar echt in de Domstad zelf? Tekstbureau KimTikt bevindt zich op loopafstand van het centraal station.

Vanuit hartje Utrecht ben ik zo bij jou of jij bij mij. Je kunt mij dus vanuit alle delen van het land inzetten. Mijn laptop maakt het niets uit;-)

Wil je meteen aan de slag? Of vind je het fijn om elkaar eerst live te ontmoeten? Geen probleem, dat kan allemaal.

Mailen is beter

Ik ben het beste bereikbaar via de mail. Ondanks mijn geweldige ringtone, snoer ik mijn telefoon namelijk meestal de mond. Zo kan ik lekker ongestoord tikken voor mijn opdrachtgevers. Ben jij juist fan van bellen? Geen probleem. Ik bel je altijd binnen 2 werkdagen terug. Appen kan ook.

Doe je aanvraag op tijd

Ik ben dol op ‘ja’ zeggen en jou en anderen helpen. Nadeel: mijn agenda zit vaak snel vol. Zorg dus dat je die andere klant net een stapje voor bent en neem op tijd contact op. Ik kan een nieuwe (wat grotere) klus gemiddeld over vier tot vijf weken aannemen.

Wat kost het?

Het idee is natuurlijk dat mijn teksten jou geld gaan opleveren. Wil je toch graag weten wat je moet aftikken? Bekijk dan mijn tarieven.

Neem contact op

Certificaten

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring_KimTikt

KvK:58125396


Tekstschrijver Utrecht