Tekstschrijver Utrecht
Freelance tekstschrijver Kim Nelissen aan het werk.

Tekstschrijver Utrecht

Voor teksten die geld opleveren

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Utrecht? Niet omgeving Utrecht, maar echt in de Domstad zelf? Tekstbureau KimTikt bevindt zich op loopafstand van Utrecht centraal.

Vind je het prettig om elkaar eerst live te ontmoeten of een afspraak te maken voor een overleg? Geen probleem. Ik ben zo bij jou of jij bij mij. Je kunt mij dus vanuit alle delen van het land inzetten.

Maar waarvoor dan precies?

Nou, voor het tikken van steengoede teksten, wat je doel ook is. Bijvoorbeeld een betere positie van je website in Google, meer lezers voor jouw magazine, vaker bestellingen in je webshop, nieuwe klanten werven of kinderen boeiende dingen leren.

Hoe doe ik dat?

Als tekstschrijver in hartje Utrecht help ik jou vanachter mijn laptop met het schrijven van:

Ik doe mijn werk grondig en ben pas tevreden als jij dat ook bent. We gaan tenslotte voor teksten die hun werk doen.

Als nieuwsgierige en doortastende tekstschrijver vuur ik allerlei vragen op je af (ja dat zijn er soms aardig wat, dus wees voorbereid;-)). Wie ben jij, waar sta je voor, wat maakt jou zo uniek, wie zijn jouw ideale klanten en wat voor probleem los jij voor ze op?

Zo schrijf ik voor jou een originele tekst op maat, wie je doelgroep ook is en welke persoonlijke stijl je ook hebt.

Advies & praktische tips

Wil je sociale media inzetten voor je bedrijf of organisatie, maar weet je nog niet hoe? Of denk je erover een zakelijk blog te starten? Ik geef je inspiratie, praktische tips en begeleiding bij de start.

Samenwerkingen van tekstschrijver Utrecht

Als tekstschrijver werk ik bovendien samen met verschillende professionals uit andere vakgebieden. Sprekende foto’s voor je website of magazine? Een krachtige bedrijfsfilm? Een opgemaakte flyer of folder? Ik kan het zo voor je regelen, allemaal in Utrecht en omgeving. Scheelt een hoop tijd en gedoe.

Heb ik een keer geen tijd voor jouw tekst? Geen man overboord. Ik werk standaard samen met een aantal goede andere ervaren tekstschrijvers, waaronder BureauTekst uit Amsterdam.

Aan de slag!

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Laten we aan de slag gaan met jouw tekst(en). Eerst meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

 

Vraag offerte aan Tarieven >

Deel