Freelance tekstschrijver PGGM
Tekstschrijver Gered Gereedschap

Testimonials

Dit tikken opdrachtgevers over tekstbureau KimTikt

Maarten Bruns, product markt manager ‘Natuur in de buurt’ bij IVN, Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid:
“Een van de meest enthousiaste en bedreven tekstschrijvers die ik ken. Fijn als persoon om mee te werken. Ik werkte met haar samen voor tiny forest. Ze schreef meerdere pakkende artikelen die telkens passie voor het onderwerp en het schrijfvak uitstraalden.” 


Carina Eikenboom, eigenaar recherchebureau Inquirendum en Recherchedienst Nederland:
Ik was op zoek naar een goede tekstschrijver met kennis in het politie/recherchewerk en die zijn er niet zoveel! Gelukkig ben ik toen in contact gebracht met Kim. Kim weet wat ik wil en verwoordt goed wat ik bedoel. En dat is in mijn werk erg belangrijk. Ze heeft geweldige webteksten geschreven waar ik heel erg blij mee ben en schrijft nu ook mijn maandelijkse blogs. Ook dat voelt ze feilloos aan en pikt er iedere keer weer goede onderwerpen uit. Zoek je een goede tekstschrijfster en/of blogger, dan moet je bij Kim zijn!” 


Marc Nuijten, strategisch klantmanager bij PGGM:
Ik heb Kim leren kennen als een schrijfster die van moeilijke materie prima de kern kan weergeven. Als je haar een klus geeft, pakt ze hem met twee handen vast en zorgt dat er snel een mooi resultaat ligt.”

 

 


Valborg Korthals Altes, hoofdredacteur van Paradijsvogels Magazine: Kim schrijft artikelen voor Paradijsvogels Magazine die onze lezers echt raken. Onderwerpen met een originele invalshoek, verwoord in vlotte zinnen en goed afgestemd op de doelgroep. Met scherpe en persoonlijke interviews weet Kim precies die details naar boven te halen die er toe doen voor het verhaal. We werken tot slot ook graag met Kim omdat we altijd snel kunnen afstemmen en feedback direct wordt meegenomen!”


Xaviera Ringeling, initiatiefnemer en hoofdredacteur Content Collective:
Ik werk met Kim bij Content Collective, maar zij schrijft ook vanuit haar tekstbureau teksten voor onze opdrachtgevers. Dat doet ze niet alleen gewoon goed, maar ook leuk met een tekstcharme die je niet veel tegenkomt. Heb je een crea tekstschrijver nodig, die serieus is wanneer nodig, maar ook heel goed met een knipoog? Dan moet je Kim hebben!” 


Barbara Sjoerdsma, uitgever bij Noordhoff Uitgevers b.v.:
Kim is een zeer gewaardeerd auteur van de series van de Ruiter’s Documentatiecentrum. Ze weet allerhande onderwerpen op een goede en begrijpelijke manier te brengen voor de doelgroep: kinderen van 8 tot 12 jaar. En niet alleen over onderwerpen die te maken hebben met de politie. Met hetzelfde gemak schrijft ze over landen, dieren of over de verlichting. Een professional!”

 


Puck ‘t Hart, hoofdredacteur en uitgever wijkmagazine Mens en Wijk (www.mensenwijk.nl):
Kim Nelissen is een zeer gedreven en enthousiaste journaliste. Ze bruist van de ideeën en voert deze ook grondig uit. Kim is betrouwbaar, komt haar afspraken altijd na en ze is prettig in de omgang. Het is een verademing om te werken met zo iemand!”

 


Rene Rutte, algemeen coördinator Gered Gereedschap:
Kim helpt ons regelmatig met het schrijven van wervende teksten over onze projecten die worden gebruikt voor fondsenwerving. Haar teksten zijn beeldend, aansprekend en to the point. Met weinig woorden weet ze uitstekend uit te leggen waarom het van belang is om een bepaald project te ondersteunen en welk verschil hierdoor wordt gemaakt. Daarnaast werkt Kim snel. Wij ervaren de samenwerking met Kim als zeer prettig.”


Namens het bestuur van Stichting NME, Yvonne van Driel:
Sinds oktober 2014 is Kim Nelissen van KimTikt betrokken als (eind)redacteur van de maandelijkse nieuwsFLITS van de Stichting NME Mundial. Deze FLITS is een one page only; zowel voor de verschillende schrijvers van het hoofdartikel en de nevenrubrieken als voor de (eind)redacteur elke maand weer een fikse uitdaging. Kim wijdt zich met enthousiasme aan deze taak. Afgezien van de vele positieve reacties op de FLITS, is ons wapenfeit dat de FLITS is opgenomen als een good example in de veel geconsulteerde communicatietoolkit van Wilde Ganzen.

Naast het redigeren van de FLITS, levert Kim ook substantiële bijdrages aan onze projectvoorstellen en -verslagen en is de adviserende en motiverende kracht achter onze communicatiestrategie, zowel op papier als via social media. Haar vakkennis, haar bereidwilligheid en haar nieuwsgierigheid zijn waardevolle kenmerken die nauw aansluiten bij het verwezenlijken van onze doelen.”

Benieuwd wat ik voor jou kan tikken?

Of het nou een webtekst, een inspirerend interview artikel voor je magazine of een creatief bedrijfsblog is, ik help je graag! Neem gerust contact op, dan bespreken we wat ik voor je kan doen.

Vraag offerte aan

Deel