Freelance tekstschrijver PGGM
Tekstschrijver Gered Gereedschap

Ervaringen

Dit tikken opdrachtgevers over tekstbureau KimTikt

 

Kim Meijer, eigenaar Picture My Finance:

“Kim begrijpt direct wat ik inhoudelijk wil communiceren. Ze weet een saai onderwerp als Financiën op een heel vlotte en makkelijke leesbare manier te vertalen naar blogs. Een zeer plezierig en vakbekwaam persoon om mee samen te werken!! Met recht 5 sterren waard.”

 


Heleen Ytsma, ademcoach en eigenaar Herleva:

“Kim is een geweldige schrijfster die mij helpt met blogs. Ze is praktisch en snel maar vooral mega invoelend en begrijpt gewoon wat ik bedoel. Ik heb mij al vaak verbaasd daarover. Ik adviseer iedereen om goede teksthulp te gebruiken als je er zelf moeite mee hebt. Kim is een pareltje, echt een aanrader!”

 


Maarten Bruns, product markt manager ‘Natuur in de buurt’ bij IVN, Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid:

“Een van de meest enthousiaste en bedreven tekstschrijvers die ik ken. Fijn als persoon om mee te werken. Ik werkte met haar samen voor tiny forest. Ze schreef meerdere pakkende artikelen die telkens passie voor het onderwerp en het schrijfvak uitstraalden.” “”

 


Carina Eikenboom, eigenaar recherchebureau Inquirendum en Recherchedienst Nederland:

“Ik was op zoek naar een goede tekstschrijver met kennis in het politie/recherchewerk en die zijn er niet zoveel! Gelukkig ben ik toen in contact gebracht met Kim. Kim weet wat ik wil en verwoordt goed wat ik bedoel. En dat is in mijn werk erg belangrijk. Ze heeft geweldige webteksten geschreven waar ik heel erg blij mee ben en schrijft nu ook mijn maandelijkse blogs. Ook dat voelt ze feilloos aan en pikt er iedere keer weer goede onderwerpen uit. Zoek je een goede tekstschrijfster en/of blogger, dan moet je bij Kim zijn!” 


Marc Nuijten, strategisch klantmanager bij PGGM:

“Ik heb Kim leren kennen als een schrijfster die van moeilijke materie prima de kern kan weergeven. Als je haar een klus geeft, pakt ze hem met twee handen vast en zorgt dat er snel een mooi resultaat ligt.”

 


 

Valborg Korthals Altes, hoofdredacteur van Paradijsvogels Magazine:

“Kim schrijft artikelen voor Paradijsvogels Magazine die onze lezers echt raken. Onderwerpen met een originele invalshoek, verwoord in vlotte zinnen en goed afgestemd op de doelgroep. Met scherpe en persoonlijke interviews weet Kim precies die details naar boven te halen die er toe doen voor het verhaal. We werken tot slot ook graag met Kim omdat we altijd snel kunnen afstemmen en feedback direct wordt meegenomen!”


Xaviera Ringeling, initiatiefnemer en hoofdredacteur Content Collective:

“Ik werk met Kim bij Content Collective, maar zij schrijft ook vanuit haar tekstbureau teksten voor onze opdrachtgevers. Dat doet ze niet alleen gewoon goed, maar ook leuk met een tekstcharme die je niet veel tegenkomt. Heb je een crea tekstschrijver nodig, die serieus is wanneer nodig, maar ook heel goed met een knipoog? Dan moet je Kim hebben!” 


Barbara Sjoerdsma, uitgever bij Noordhoff Uitgevers b.v.:

“Kim is een zeer gewaardeerd auteur van de series van de Ruiter’s Documentatiecentrum. Ze weet allerhande onderwerpen op een goede en begrijpelijke manier te brengen voor de doelgroep: kinderen van 8 tot 12 jaar. En niet alleen over onderwerpen die te maken hebben met de politie. Met hetzelfde gemak schrijft ze over landen, dieren of over de verlichting. Een professional!”


 

Puck ‘t Hart, hoofdredacteur en uitgever wijkmagazine Mens en Wijk (www.mensenwijk.nl):

“Kim Nelissen is een zeer gedreven en enthousiaste journaliste. Ze bruist van de ideeën en voert deze ook grondig uit. Kim is betrouwbaar, komt haar afspraken altijd na en ze is prettig in de omgang. Het is een verademing om te werken met zo iemand!”


 

Rene Rutte, algemeen coördinator Gered Gereedschap:

“Kim helpt ons regelmatig met het schrijven van wervende teksten over onze projecten die worden gebruikt voor fondsenwerving. Haar teksten zijn beeldend, aansprekend en to the point. Met weinig woorden weet ze uitstekend uit te leggen waarom het van belang is om een bepaald project te ondersteunen en welk verschil hierdoor wordt gemaakt. Daarnaast werkt Kim snel. Wij ervaren de samenwerking met Kim als zeer prettig.”


Namens het bestuur van Stichting NME, Yvonne van Driel:

“Kim oktober 2014 eindredacteur van de maandelijkse nieuwsFLITS van de Stichting NME Mundial. Kim wijdt zich met enthousiasme aan deze taak. Afgezien van de vele positieve reacties op de FLITS, is ons wapenfeit dat de FLITS is opgenomen als een good example in de veel geconsulteerde communicatietoolkit van Wilde Ganzen.

 Haar vakkennis, haar bereidwilligheid en haar nieuwsgierigheid zijn waardevolle kenmerken die nauw aansluiten bij het verwezenlijken van onze doelen.”


Mirjam Reitsma, coach bij ‘Balans in Basis’

“Kim heeft de teksten voor mijn website met allure geredigeerd. Kim stelde duidelijke vragen over mijn te bereiken doel. Ze bleef doorvragen totdat haar beeld van de te schrijven opdracht na check met mijn verwachtingen overeen kwam. Ruim binnen de afgesproken opleverdatum leverde Kim al haar teksten op. Er was hierbij ruimte voor feedback van mijn kant, wat door Kim weer werd meegenomen in het eindresultaat. De teksten zijn nu helder en bondig! Een prachtig visitekaartje. Dank!”


Fieke Walgreen, projectmanager Maters & Hermsen Communicatie 

Kim heeft een vlotte pen, is accuraat en fijn om mee samen tewerken. Ze is flexibel, houdt je op de hoogte van de voortgang en mist nooit een deadline. Bij Kim weet je dat je artikel in goede handen is. En dat is heel fijn. Ik werk graag met haar samen.”


Yfke Metz, oprichter/creative director  LIEFKE Magazine 

“Kim werkt, net als ons, vanuit haar hart en beoordeelt goed wat wel en niet past. Voor ons team is Kim als eindredacteur heel waardevol en helpt ze bij het bewaken van onze kwaliteit en ons concept. Daarbij staat ze open voor ontwikkeling en samen ontdekken wat hierin mogelijk is. Kim pakt haar werk serieus en professioneel aan. Stelt duidelijke grenzen en bewaakt daarbij de deadlines. Haar vrolijkheid en lach werken zeer aanstekelijk en is een fijne basis voor onze samenwerking.” 


Joost Geerts, communicatieadviseur wijkbureau West, gemeente Utrecht

“Kim schrijft elke maand een mooi ‘Portret op West’ waarbij ze een bewoner, professioneel vrijwilliger of ondernemer uit onze wijk interviewt. Ze komt altijd weer terug met een mooi, rond verhaal. Deze persoonlijke verhalen zijn een goed gelezen rubriek in onze nieuwsbrief. Ik zou ze voor geen goud willen missen.” 

Benieuwd wat ik voor jou kan tikken?

Of het nou een webtekst, een inspirerend interview artikel voor je magazine of een creatief bedrijfsblog is, ik help je graag! Neem gerust contact op, dan bespreken we wat ik voor je kan doen.

Vraag offerte aan

Deel