Wervende teksten laten schrijven

Wervende teksten

Wervende teksten schrijven. Dat lijkt op het eerste gezicht een koud kunstje, maar dat valt vies tegen. Vaak gaat het om wat kortere teksten. Hoe breng je in die paar zinnen jouw boodschap duidelijk en wervend over? Ga je daar zelf oeverloos op zitten ploeteren of schakel je een ervaren copywriter uit Utrecht in? Iemand die deze wervende teksten in korte tijd op papier of het web heeft staan.

Wervende teksten schrijven doe ik zo

Het schrijven van wervende teksten vereist flink wat vaardigheden. Copywriten is een ander vak dan ‘gewoon’ tekstschrijven. Je moet de lezers overtuigen. Bijvoorbeeld om zich aan te melden voor jouw event, geld te doneren,  jouw product te kopen of dienst af te nemen. Mijn teksten:

Kortom: ze houden lezers bij de les en zetten aan tot actie. Precies wat wervende teksten horen te doen.

Aanbod wervende teksten

Wervende teksten schrijven doe ik in allerlei soorten en maten. Denk aan:

Wil je een digitale nieuwsbrief laten schrijven? Ook dat kan!

Vormgeven of drukken? Dat regel ik voor je!

Vormgeving  

Heb je nog geen vormgever voor jouw wervende tekst? Geen nood. Ik heb een samenwerkingsverband met een grafisch vormgever die zowel flyerteksten, folderteksten, brochureteksten als digitale nieuwsbrieven in jouw huisstijl kan opmaken.

Fotografie

Wil je graag professionele foto’s voor je product? Ik werk samen met verschillende fotografen, elk met hun eigen specialiteit.

Drukwerk

Ook laten drukken? Geen probleem. Dat regel ik voor je. Op deze manier hoef jij niet met verschillende partijen in zee. Ik stem alles met jou en de derde partij af, zodat jouw wervende tekst op tijd klaar is. Precies in de stijl die jij voor ogen hebt.

Wervende teksten laten schrijven?

Laat wervende teksten schrijven met een gerust hart over aan tekstbureau KimTikt. Een copywriter die voor jou een productpagina, flyer, folder, brochure of nieuwsbrief op maat maakt. Eentje die niet meteen in de prullenbak belandt, maar doet wat hij moet doen: werven! Neem nu contact op of vraag een offerte aan.

Heb je zelf een goede wervende tekst geschreven, maar ben je op zoek naar iemand om jouw tekst te redigeren? Ook dat kan ik voor je doen.

Vraag offerte aan

Deel